rijschool jet blei volvo v40 rijles
rijschool jet blei volvo v40 rijles jetske blei mobiel

Blei dat ik rij

Sturen, schakelen en lachen

Je wordt heel wat uren met een vreemde in een auto ‘opgesloten’…Dat is geen grap of weddenschap, maar rijles. Alle lessen zit je met je instructeur in een lesauto. Met mij dus. Dan wil je goed les krijgen én mag je het best leuk hebben. Naast sturen en schakelen vind ik lachen heel belangrijk. Zodat je een rijbewijs én een Blei gevoel aan je rijlessen overhoudt.

Klinkt goed? Maak een afspraak voor een intake met proefles in mijn mooie en veilige Volvo V40 (ik ben er trots op). Dan sta ik binnenkort bij jou voor de deur!

Relaxed rijden

Ik stimuleer je om zelf goed na te denken. Om je capaciteiten en kwaliteiten te benutten. Zo krijg je het rijden sneller onder de knie. En vind je steeds makkelijker je eigen weg. Van stress en zweten naar relaxed rijden. Snel en veilig dat rijbewijs in the pocket krijgen; daar gaan we samen voor!

Call Now Button