Blei dat ik rij

Mijn naam is Jet Blei. Dit tekstje is bedoeld als korte kennismaking, zo weet je bij wie je in de auto komt te zitten. Blei dat ik rij, dat geldt voor mij. En straks ook voor jou! Ik weet dat je veel geld betaalt voor rijlessen. Dan mag je kwaliteit én service verwachten. En dat krijg je dus ook. Mijn aanpak tijdens de lessen? No-nonsense, praktisch en eerlijk. En met humor!

Sturen, schakelen en lachen

Je wordt heel wat uren met een vreemde in een auto ‘opgesloten’…Dat is geen grap of weddenschap, maar rijles. Alle lessen zit je met je instructeur in een lesauto. Met mij dus. Dan wil je goed les krijgen én mag je het best leuk hebben. Naast sturen en schakelen vind ik lachen heel belangrijk. Zodat je een rijbewijs én een Blei gevoel aan je rijlessen overhoudt.

Klinkt goed? Maak een afspraak voor een intake met proefles in mijn mooie en veilige Seat Tarraco (ik ben er trots op). Dan sta ik binnenkort bij jou voor de deur!

Relaxed rijden

Ik stimuleer je om zelf goed na te denken. Om je capaciteiten en kwaliteiten te benutten. Zo krijg je het rijden sneller onder de knie. En vind je steeds makkelijker je eigen weg. Van stress en zweten naar relaxed rijden. Snel en veilig dat rijbewijs in the pocket krijgen; daar gaan we samen voor!